Vårt bildgalleri

Kontakta oss

Möbelproduktion

Vår prioritet är att skapa harmoni mellan tidsenliga traditioner och innovationer. Vi strävar ständigt efter att använda de bästa globala metoderna, vilket säkerställer att Avastata-produkterna alltid uppfyller de högsta kraven. Det är därför vi samarbetar med internationella företag, såsom Blum, Festool, Stimus Elverktyg och Sherwin-Williams.

Vi följer de senaste trenderna inom möbelproduktion, och letar ständigt efter nya kreativa icke-traditionella lösningar samtidigt som vi lyssnar på varje kunds önskemål och krav. Vi är också specialiserade på produktion av icke-standardiserade möbler och därför har vi alltid något att erbjuda även de mest kräsna köparna med de mest unika idéerna.

Avastata erbjuder följande produkter:

Vi lyssnar på alla dina önskningar, löser alla frågor tillsammans, fokuserar oss på både en smidig process och ett fantastiskt resultat. Våra styrkor är professionalism, effektivitet, snabbhet och att ha en smidig kommunikation. Vi håller också ett utmärkt förhållande mellan pris och kvalité vilket ger oss det bästa beviset på detta, nöjda kunder och deras rekommendationer.

Tillverkning av trappor

Avastata tar gärna hand om design, produktion och installation av trappan. Vid tillverkning av trappor använder vi material av exceptionell kvalité och tillhandahåller ett brett utbud av dem.