Vårt bildgalleri

Kontakta oss

Vi är UAB Avastata - möbelproduktion och Avastata group AB, ett företag inom byggtjänster.

Vi startade vår verksamhet redan 2009 och initialerna från de tre grundarna (AVA) är fortfarande vårt varumärke och påminner om hela tillväxtvägen. Med obeveklig styrka, beslutsamhet, uppfinningsrikedom och kunskap har vi blivit vad vi är idag – ett brett, innovativt och framgångsrikt företag. Vi har kommit så långt på grund av den grundläggande förutsättningen att arbeta kreativt, ansvarsfullt och alltid vara ett steg före. Högsta kvalitet, effektivitet och attraktiva priser är de grundläggande aspekterna som kännetecknar vårt företag.

Vår unikhet - kombinationen av flera sfärer och aktivitetsprofil.

Från skisser med gränslös fantasi till installation av en högkvalitativ, unik designad produkt genomför vi alla steg kreativt och noggrant. Vår vision är att skapa en pålitlig, innovativ och långvarig produkt tillsammans med kunden!

Vår unikhet – kombinationen av flera sfärer och aktivitetsprofiler – vi bygger inte bara utan vi inreder också. Genom att anförtro komplexa projekt till Avastata kommer du inte att bli besviken utan du kan njuta av resultatet som kommer överträffa dina förväntningar.  

Utländska partners

Vi tror att genom att kombinera de bästa upplevelserna från Litauen och utländska
partners kan företaget uppnå fantastiska resultat.